Menukaart

Voorgerechten

Broodplankje 5.50

Met diverse smeersels

Wortel venkelsoep 5.75

Met of zonder uitgebakken spekjes

Abdijkaas 7.95

Met appel, peer, dressing van framboos en walnoten

Garnalenkroketjes 9.75

Hollandse garnalen kroket met een lookmayonaise

Carpaccio 10.50

Gesneden van de diamanthaas met Drentse Justa  kaas, cashewnootjes    en een truffelmayonaise

Steak tartaar 10.50

Klassiek gerecht van gesneden rauwe biefstuk met augurk, ui, kappertjes, peterselie, martinosaus en eigeel

Buikspek 9.25

Langzaam gegaarde buikspek, dadelstroop, compote van mango en gerookte amandelen

Hoofdgerechten

 

Paddenstoelenquiche 18.95

Krokante quiche van paddenstoelen, kastanje, cranberries en roomkaas

Visstoof 19.75

Stoof van diverse soorten vis en mosselen met witte wijn, tomaat, groente, dille en dragon

Quiche zalm ricotta 18.25

Zachte quiche van zalm, ricotta met een tomaten en groene asperge chutney

Oerham 18.95

Mals hammetje met bot met een monegaskejus

Kipsteak 18.50

Geroosterde kipsteak met een saus van champignons en chorizo

Diamanthaas van het Drents weiderund 19.95

Geserveerd met een romige pepersaus

Shortrib 18.80

Langzaam gegaard met bot en mediteraanse kruiden

Limburgs stoofpotje 18.25

Gestoofd in trappisten bier en bruine kandijsuiker

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel wedges, warme groente en koude groente

 

Desserts

Koffie met bonbons 6.95

Koffie/thee met Fair Trade bonbons

 

Vanille ijs en aardbeien ijs met slagroom 5.95

 

Stroopwafel ijs 6.95

Met een coulis van bosvruchten

 

 Citroenijs 6.95

Overgoten met limoncello (bevat alcohol)

  

Espresso ijs 6.95

Met karamelsaus en nougatine

 

Chocolade brownie 7.50

Met vanille ijs en chocoladesaus

  

Abdijkaas 7.95

Met rozijnenbrood, vijgencompoté en kweepeerpasta

 

  

 

Voor de kinderen

  

Hoofdgerechten

Kaasstengels met oude kaas 7.50

Kwekkenboom kroket 7.50

Diamanthaas(100gr) 8.95

Geserveerd met aardappel wedges, mayonaise en appelmoes

Dessert

Vanille ijs en aardbeien ijs met slagroom 5.50