06 28 99 11 80 [email protected]

Whiskey kaart

Whiskey

€ 6.50

Dalwhinnie distilleerderij , gelegen in het Highland dorp Dalwhinnie in Schotland, produceert Single Malt Scotch Whisky

€ 6.50

Highland Park is de meest Noordelijke distilleerderij in Schotland en heeft nog steeds eigen moutvloeren, waar 25% van de mout vandaan komt. Deze 12 jaar oude heeft voor het grootste gedeelte gerijpt op sherryvaten. De combinatie van eigen mout, sherryvaten en een zeer traditionele distilleerderij hebben van deze Whisky een prijswinnaar gemaakt. Een licht rokerige […]

€ 6.50

Intense turf en rook in de neus met een stevig mondgevoel. Ondertonen van zeewier, zoete turf, knapperig rookspek en gedroogd fruit.

€ 6.50

Perfect voor wie van een kustwhisky houdt, maar niet van turf. Dit is een geweldige allrounder, fruitig en zacht maar ook met specerijen en een licht rook smaakje.

€ 6.50

Zeer geliefd bij de liefhebbers van zachte, maar karaktervolle whisky’s. zoet en vol in de neus met hierbij duidelijke invloeden van sherry. Ook zijn zachte toetsten van toffee en noten aanwezig.

€ 5.50

De klassieke 12 jaar oude whisky is gemakkelijk te drinken. Zoet en fruitig: een perfecte whisky om liefhebbers van single malt te winnen.

€ 4.50

Licht bloemig en peperig in de neus, met zachte ondertonen van sherry, vanille en zoete kruiden op het gehemelte en in de afdronk.  

€ 4.50

Een ongecompliceerde whisky, ondertonen van karamel, vanille, bananentoffee en subtiele rook en schroeiaccenten geven de whisky een fris en helder karakter

€ 5.50

Een van de allerbeste blends. Fruit en specerijen in de neus met toffee en zachte rook op het gehemelte en in de afdronk.