0521-851 268 [email protected]

Wijnkaart

Wijn

€ 7.95

Frizzante heeft wat minder belletjes dan Spumante. Dit in combinatie met het rijpe witte fruit in de geur en smaak en een wat lager alcoholpercentage maakt dat dit een heel fijn glas prosecco is.

€ 21.50

Karakteristieke, maar toegankelijke en soepele rode wijn. Boordevol aroma’s van rijp donker fruit.

€ 7.95

Een frisse wijn met geuren van rood fruit en blauwe pruim. De smaak is zacht en rond, maar ook fris met in de afdronk tonen van bessen. Fles 0.2 ltr

€ 4.00

Aroma’s van rood en donker fruit, zoals frambozen en bosbessen aangevuld met tonen van hazelnoot en amandelen. De smaak is mooi in balans, rond en vol fruit.

€ 4.00

Een zuivere, lichtroze kleur in het glas, met aroma’s van rood fruit, aardbei en hints van perzik. Een frisse, zachte wijn met een evenwichtige zuurgraad en citroenachtige tonen in de afdronk.  

€ 4.00

Aroma’s van citrus, meloen en bloemige tonen. De smaak is fris, rond en knisperend.

€ 7.95

Deze wijn heeft een smaakexplosie van fruit, voornamelijk peer, appel en meloen. De afdronk is soepel met opnieuw tonen van fruit met in de nasmaak aroma’s van laurier.

€ 19.50

Zeer plezierige witte wijn van de Airen en de Sauvignon. Moderne frisse stijl met aantrekkelijke fruitnuances en een aangename afdronk.

€ 21.50

Een zachte ronde smaak met tonen van perzik en hazelnoten.

€ 4.00

Rijp wit fruit, appel, vlierbloesem en wat citrus. Niet heel krachtig maar lichtvoetig, sappig en open. Laat aangename zuren na.